Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041/4341055
MAIL: rakova@rakova.sk

Vyberte váš jazyk

Predposledná júlová nedeľa sa u nás v Rakovej niesla v znamení bicyklov. CK BIKING Raková aj tento rok organizoval jedno z kôl medzinárodného pohára v terénnej cyklistickej časovke do vrchu cyklu UPHILL MTB BESKIDY 2016.
V spolupráci s Centrom voľného času Raková sa konal sa aj osobitný pretek pre menších a najmenších cyklistov “Mini Biking Raková” ešte pred začatím hlavného podujatia.


Aj napriek daždivému počasiu sa na štart postavilo 146 pretekárov v rôznych vekových kategóriách zo štyroch krajín, a k tomu 21 detí na Mini Bikingu. Najmladší účastník, ktorý zdolal trasu z Námestia Janka Palárika až po Medvediu skalu mal 5 rokov. Celkovým víťazom sa stal už po druhý krát Grudzien Krzysztof z Poľska, ktorý túto trať prešiel za 25 minút a 29 sekúnd. Najlepší Rakovčan bol Martin Kovačik.
Súťažiaci s trvalým pobytom v obci Raková štartovné neplatili. Pre všetkých účastníkov bolo v cieli pripravené občerstvenie a keď sa vrátili naspäť na námestie, tak ich tam čakalo studené pivko alebo kofola a pečená krkovička.
Na záver patrí veľké ďakujem všetkým organizátorom, či už z Čiech, Poľska alebo Slovenska, obci Raková, Organizácii pre kultúru a verejné služby Raková, všetkým sponzorom a skvelej partii z CK BIKING Raková a DHZ Raková

pdfVýsledky podľa kategórií

pdfCelkové výsledky

 

 Prinášame Vám nekoľko fotografií zo skvelého cyklistického podujatia UPHILL MTB Beskydy 2016. Fotografie poskytol Vladimír Adámek

 

Ostatné fotografie sú dostupné TU a TU

 

zskasociaciatespolommspalarik

euresmojekysuceocrzemanikovazs palarikazs milana mravca